miercuri, 24 august 2011

Înfiinţarea serviciului de babysitting "Scufiţa Roşie"

Crucea Roşie Română - Filiala Sector 6 Bucureşti a înfiinţat serviciul de babysitting "Scufiţa Roşie" şi a fost autorizată CNFPA privind formarea profesională pentru ocupaţia de baby sitter din iunie 2011.



BONELE DE LA CRUCEA ROŞIE SUNT PREGĂTITE

LA CELE MAI ÎNALTE STANDARDE


Crucea Roşie Română, Filiala Sector 6 Bucureşti a înfiinţat Serviciul de babysitting Scufiţa Roşie” - Întreprindere socială de inserţie în domeniul serviciilor flexibile şi alternative de îngrijirea copiilor pe timpul zilei, declarat câştigator al competiţiei „Beneficii economice din investiţii sociale” în cadrul proiectului „Economia socială - Model inovator pentru promovarea incluziunii active a persoanelor defavorizate”, realizat cu asistenţa financiară a Uniunii Europene.


Scufiţa Roşie oferă în prezent cursuri de calificare pentru ocupaţia de babysitter, autorizate CNFPA. 10 bone calificate vor fi angajate de Crucea Roşie Română, Filiala Sector 6 Bucureşti, prin Serviciul „Scufiţa Roşie”, pentru a furniza servicii de babysitting familiilor cu copii care ne solicită acest lucru.


Obiectivul nostru este să avem cele mai bine pregătite bone de pe piaţa românească” declară Ana Derumeaux, managerul Serviciului Scufiţa Roşie.


Detalii la telefon 0770 92 08 56

sau prin e-mail: crucearosie.sector.6@gmail.com




Niciun comentariu: