marți, 14 august 2012

Un nou curs de calificare și angajare ca babysitter la Crucea Roșie Sector 6 - Serviciul Scufița Roșie

curs babysitting la Crucearosie6
Serviciul Scufița Roșie al Crucii Roșii Române a împlinit 1 an de la înființare în iunie 2012.
Tot în luna iunie, în data de 29, am finalizat cu succes al III - lea curs de calificare și angajare pentru ocupația de babysitter. Cele mai motivate din cele 55 de absolvente, ale celor trei cursuri, au devenit angajate ale Crucii Roșii Române Filiala Sector 6 București și își desfășoara activitatea cu dedicare pentru fiecare copil ce-l îngrijesc.

Cererile părinților sunt tot mai numeroase, de aceea în septembrie 2012 începem al IV - lea curs de babysitting în urma căruia vom propune absolventelor alăturarea în echipa noastră de babysitteri ai Serviciului Scufița Roșie. 

Înscrieri: până la 14.09.2012, ora 18.00

Perioadă desfășurare curs: 17.09.2012 – 08.11.2012
Actele necesare pentru înscriere sunt:
  • copie CI
  • cazier judiciar
  • copie după ultimul act de studii
  • adeverință medicală
Persoanele care dau dovadă de abilităţi pedagogice, altruism, placere de a lucra cu copiii, interes şi deschidere către dezvoltarea continuă, atât personală, cât şi a celorlalţi, sunt invitate să se înscrie la cursul de calificare pentru bone/baby-sitter, în limita celor 20 de locuri disponibile. Așteptam CV-ul dvs. pe adresa office@scufitarosie.org

Absolventele vor primi diploma acreditată CNFPA, eliberată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației pentru calificarea de baby-sitter, precum și certificatul care atestă pregătirea în acordarea primului ajutor premedical, recunoscut în toate țările (187) în care există Societăți Naționale de Crucea Roșie sau Semiluna Roșie.

Cele mai bune absolvente,  în ordinea mediei de absolvire şi a evaluării efectuate de specialiştii Crucii Roşii Române, primesc oferta de angajare cu contract de muncă în cadrul serviciului de babysitting Scufiţa Roşie.
Costul unui curs este de 690 lei și poate fi plătit în 3 rate. Persoanele şomere cu vârste peste 45 de ani pot primi o subvenţie de participare în valoare de 500 lei.

Pentru mai multe detalii cu privire la înscriere și desfășurarea cursului, vă rugăm să ne contactați la:
Crucea Roşie Română - Filiala Sector 6 Bucureşti
Calea Plevnei nr. 204, sector 6, Bucureşti
tel. 021-3131499

Anuntul detaliat poate fi vizionat si pe: http://www.bestjobs.ro/j/JCycb

Secvențe din desfășurarea unui curs de babysitting: